Marcel Ciolacu, amenințare fără precedent: Acasă sau la pușcărie. Când depune, oficial, moțiunea de cenzură


Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a susținut în Parlament că, după 9 luni de guvernare liberală este ”un haos imens, o economie pusă la pământ şi cu şomaj galopant”. Ciolacu a anunţat că, în 17 august, va fi depusă moţiunea de cenzură.

”Domnule Orban, încă prim-ministru al României, doamnelor şi domnilor, un haos imens, o economie pusă la pământ şi cu şomaj galopant. Asta e România după 9 luni de guvernare liberală. O ţară în derivă condusă de un Guvern cu zero credibilitatea, un Guvern în care miniştrii se contrazic unii cu ceilalţi. Aţi scăpat total situaţia de sub control, aţi eşuat în gesitonarea pandemiei, în relansarea economiei. Acestea sunt rezultatele guvernării PNL”, a afirmat, miercuri, Marcel Ciolacu, la dezbaterea din Parlament privitoare la deschiderea şcolilor şi organizarea alegerilor.

”V-au interesat doar alegerile, furturile şi cât mai multe funcţii pentru rude şi clientela din partid, dar pentru români nimic. Dle Orban de când v-aţi instalat la putere şi până astăzi nu v-a păsat nicio secundă de traiul românilor de zi cu zi. Aţi avut o obsesie – alegerile anticipate, pentru asta aţi sacrificat tot. În timp ce românii erau închişi în case, aţi devalizat bugetul de stat. Sute de milioane euro au ajuns în buzunarele clientelei de partid” a mai afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Amenințare fără precedent

Potrivit acestuia, ”întregul mecanism infracţional a fost dezvăluit în raportul Curţii de Conturi publicat ieri”.

”Ştiu, sunteţi nervos că Parlamentul şi-a permis să ceară acest control. Vă deranjează că s-a dezvăluit cum a fost devalizat bugetul public sub umbrela stării de urgenţă”, a mai afirmat Ciolacu.

Acesta i-a transmis premierului Ludovic Orban: ”Aţi sabotat sănătatea românilor, aţi amenatat educaţia. Dar gata s-a umplut paharul. Pe 17 august PSD va depune moţiunea de cenzură, considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie, în funcţie de faptele fiecăruia”, a seclarat Ciolacu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciolacu amenintareciolacu discursorban puscarieparlament ciolacu orban
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes