Marcel Ciolacu, anunț important despre voucherele de 50 de euro și data când acestea vor fi distribuite

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, luni, la sediul partidului, despre voucherele pentru persoanele vulnerabile, în valoare de 50 de euro, că în mod categoric, se vor primi aceste vouchere de la 1 iunie de către populaţie.

Liderul PSD a spus despre voucherele pentru persoanele vulnerabile că va fi o sursă de finanţare mixtă, o parte de la buget şi oricum banii europeni, oricum întâi îi cheltui de la buget şi apoi se fgac documentele către Comisie pentru decontare.

Marcel Ciolacu a precizat că acordarea voucherelor este în vigoare. ”Este o Ordonanţă”, a spus el. ”Categoric, se vor primi aceste vouchere de la 1 iunie”, a mai afirmat Ciolacu, arătând că este convins că Executivul se ocupă de acest lucru.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat, vineri, despre voucherele pentru populaţie că proiectul e pe circuitul de avizare, iar valoarea totală a acestui program este de 3,1 miliarde lei, fiind 2,8 milioane persoane care vor beneficia de acest sprijin.

Distribuirea cardurilor va începe la 1 iunie, a mai spus ministrul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cand se dau vouchereciolacuvoucherevouchere 50 de euro
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes