Marcel Ciolacu cere demisia lui Clotilde Armand şi anchetarea de către procurori, după apariţia unor imagini potrivit cărora aceasta ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor locale

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, cere, vineri seară, demisia lui Clotilde Armand şi anchetarea sa de către procurori, după ce în spaţiul public au apărut imagini potrivit cărora primarul din Sectorul 1 ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor locale.

”Demisia Armand! Şi apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înţelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preţ desfiinţarea SIIJ!!! Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?! Asta nu mai e o problemă a sectorului 1, ci a democraţiei romaneşti”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta consider că autorităţile trebuie să intervină.

”Încă mai cred în puterea instituţiilor statului. Acum cetăţenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităţilor sa intervină şi să deschidă de urgenţă o anchetă penală”, a mai scris Ciolacu.

Acesta anunţă că, dacă nu se vor lua măsuri, PSD va folosi toate mijloacele politice pe care le are la dispoziţie.

”Dreptatea trebuie facută! Le vom spune oamenilor că statul român e slab în faţa abuzurilor şi e nevoie de noi, cetăţeni. Vom strânge semnături şi o vom demite pe Armand! Iar toţi politicienii, indiferent de partid, trebuie să ia atitudine!!! Să semnăm toate partidele un protocol şi să strângem împreună semnăturile”, a mai afirmat liderul PSD.

Imagini exclusive RTV

Reacţia acestuia vine după ce România TV a prezentat, vineri seară, imagini potrivit cărora primarul din Sectorul 1 ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor locale.

Scandalul numărării voturilor de la Sectorul 1 a izbucnit după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirma că ar fi membri ai USR PLUS umblau la sacii cu voturi pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Fostul primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache a depus o plângere legată de rezultatul alegerilor şi a reclamat comiterea unor infracţiuni de către Dan Barna, preşedintele USR, procurorul Nicolae Sprâncu – preşedintele Biroului Electoral Sector 1 şi Andrei Nicolescu, membru USR. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegeri sectorul 1camera voturiclotilde armand voturidemisia armandmarcel ciolacu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes