Marcel Ciolacu: Din punctul meu de vedere se impune, până la sfârşitul anului, să fie o remaniere în Guvern

Preşedintele PSD, Marcel Colacu, afirmă că, în opinia sa, “se impune realizarea unei remanieri guvernamentale înainte de finalul acestui an”. Ciolacu adaugă însă că atributul realizării acesteia aparţine exclusiv primului ministru.

“Din punctul meu de vedere se impune, până la sfârşitul anului, să fie o remaniere în Guvern”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Antena 3. 

Întrebat dacă ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, va fi remaniat, liderul PSD a răspuns că primul ministru nu i-a solicitat acest lucru.

“Urmează să avem discuţii. Nu vreau să vorbesc de vreun coleg sau de cineva. Mie, primul ministru nu mi-a cerut să fie schimbat domnul Vasile Dîncu. (…) Depinde cum vrem să avem o abordare în politică de acum încolo. Dacă vrem să avem aceeaşi abordare pe care am avut-o timp de 30 de ani, care nu ne-a adus tocmai în locuri fericite şi cred că nu am avut eficienţă guvernamentală pe care ne-o dorim cu toţii. Cred că abordarea corectă este cea pe care o spun eu: primul ministru este cel care vine şi face propunerile. În guvernul de coaliţie luăm deciziile în interiorul coaliţiei”, a mai declarat preşedintele PSD.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciolacu la antena 3 remaniere guvern
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes