Marcel Ciolacu: Emoţia primei zile de şcoală este umbrită de frustrare

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, afirmă, luni, că emoţia primei zile de şcoală este umbrită de frustrare”. ”Frustrare, pentru că nu se ştie pentru cât timp şcolile vor fi deschise, frustrare pentru că nu toate şcolile au fost pregătite”, susţine Ciolacu.

”Din păcate, şi în acest an, emoţia primei zile de şcoală este umbrită de frustrare. Frustrare, pentru că nu se ştie pentru cât timp şcolile vor fi deschise! Frustrare, pentru că nu toate şcolile au fost pregătite pentru desfăşurarea noului an şcolar în condiţii de siguranţă”, a scria, luni, pe Facebook, Marcel Ciolacu.  

Acesta susţine că ”România Educată” – program al preşedintelui Klaus Iohannis – ”nu este în faţa unei tablete pe care Ministerul Educaţiei a uitat să o trimită”. 

”Locul copiilor este în şcoală! Alături de cei de vârsta lor! Alături de profesori! Mult succes în noul an şcolar! #RomaniaEducata este a generaţiilor pe care trebuie să le protejăm aici şi acum pentru a avea cu toţii un viitor mai bun”, a mai scris Ciolacu.  

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

noul an siguranta prima zi de scoala psd mesaj romania educata
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes