Marcel Ciolacu, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai: “Nu-mi este frică de ceea ce am făcut!”

Marcel Ciolacu, invitatul de marți, 8 iunie, la 40 de întrebări cu Denise Rifai
Marcel Ciolacu, invitatul de marți, 8 iunie, la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Marcel Ciolacu, personalitate foarte activă pe scena publică romanească, este invitatul ediției de marți, 8 iunie, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată de la 23:00, la Kanal D!

Membru al Pardidului Social Democrat încă de la înființare, Marcel Ciolacu a deținut funcții politice, pe plan local, în Buzău, orașul natal al politicianului. Pilon important în guvernul Tudose, Marcel Ciolacu este, în prezent, președintele PSD și e recunoscut ca fiind un foarte bun negociator al lumii politice.

Invitatul este pregătit să răspundă tirului de întrebari după cum el însuși afirmă: “Nu-mi este frică de ceea ce am făcut!”. Cine este cu adevărat Marcel Ciolacu, putem  afla în ediția de marți, 8 iunie, a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

“Ar fi Ludovic Orban un premier mai bun decât Florin Cîțu?”, “Ați trădat-o pe Viorica Dăncilă pentru a prelua puterea PSD?”, “Ați obținut ilegal certificatul de luptător al Revoluției din ’89?”, “Vă este frică de Liviu Dragnea?”, “Ați fost vreodată șantajat?”, “Aveți probleme de sănătate?”, “De ce sfidați legea?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate politicianului Marcel Ciolacu, în ediția de marți, 8 iunie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 23:00, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifai ciolacu la denise rifai denise rifai denise rifai 40 de intrebari intrebari ciolacu marcel ciolacu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes