Marcel Ciolacu: Joi România trebuie să aibă un Guvern

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, după discuţiile cu liberalii, că s-a convenit astfel încât joia viitoare România să aibă un guvern cu puteri depline.

”Sunt două propuneri de prim-ministru – una a PSD, una a PNL. Am încercat să creionăm cele două propuneri şi structura guvernului ţinând cont de cineva avea, prin rotaţie, primul prim-ministrul. Nu am ajuns la o discuţie să hotărâm cine are primul ministrul”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Acesta anunţă că a mai existat ”o discuţie foarte aplicată pe pachetul social”. 

”Am ajuns la un program agreat ca joi România să aibă un Guvern”, a afirmat Marcel Ciolacu, precizând că negocierile vor continua vineri, de la ora 12.00. 

”Vrem să construim, totuşi, un guvern funcţional şi o coaliţie să fie toată lumea mulţumită ca şi echilibru guvernamental”, a mai afirmat liderul PSD.

Întrebat dacă se va merge cu o singură propunere de premier, Ciolacu a afirmat: ”Joi, am negociat cu toţii, România trebuie să aibă un Guvern (…) Încercăm să mergem cu un acord politic în care să scriem clar cine este primul ministru şi până când este rotaţia, 30 mai, parcă”.  

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

investire guvernmarcel ciolacupropunere prim ministruvot guvern
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes