Marcel Ciolacu susține că sunt prea mulți pensionari cu pensii până în 2000 de lei

Marcel Ciolacu susține că sunt prea mulți pensionari cu pensii până în 2000 de lei. Sursa foto: stiripescurt
Marcel Ciolacu susține că sunt prea mulți pensionari cu pensii până în 2000 de lei. Sursa foto: stiripescurt

Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri, la Parlament, că în şedinţa coaliţiei s-a discutat despre ”principiile care stau la baza atât a legii pensiilor cât şi a legii salarizării”.Preşedintele PSD a mai precizat că avem în continuare, până în 2000 de lei, cam 65% dintre pensionarii din România.

Despre o majorare a pensiilor, el a afirmat că trebuie văzute cifrele din economie şi dacă este sustenabilă o astfel de majorare.

”Aseară am discutat principiile care stau la baza atât a legii pensiilor cât şi a legii salarizării”, a spus preşedintele PSD, arătând că, plecând de la aceste principii, să se ajungă la acele reforme asumate prin PNRR, găsind calea de a fi şi sustenabile.

”Avem în continuare, mi se pare că până în 2000 de lei, cam 65% dintre pensionarii din România, suntem încă într-o limită foarte scăzută”.

Întrebat dacă este posibilă o nouă majorare a pensiilor, liderul PSD a spus că trebuie văzut dacă este sustenabilă şi trebuie văzut exerciţiul financiar, pentru că avem doar cifrele pe luna ianuarie, care sunt îmbucurătoare, dar trebuie văzut pe o perioadă mai mare, de 3 luni.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

legea pensiilormajorare pensiimarcel ciolacu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes