Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv la COVID-19

Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv la COVID-19
Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv la COVID-19

Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, miercuri seară. Surse medicale au dezvăluit în exclusivitate pentru Cancan.ro rezultatul testului și au oferit și alte informații despre starea artistului. În plus, specialiștii care se ocupă de cântătețul de 60 de ani au început deja să îi administreze un tratament împotriva COVID-19

Conform sursei citate, Marcel Pavel a fost luat în această seară de acasă cu izoleta, după ce rezultatul testului făcut pentru COVID-19 a fost pozitiv. Artistul a fost transportat la un spital din București, unde a început deja lupta împotriva virusului mortal.

Într-un interviu oferit azi, puțin după ora prânzului, îndrăgitul cântăreț a declarat: “Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, au relatat jurnaliștii de la click.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

marcel pavelmarcel pavel pozitiv
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes