Monden

Marcel Pavel: M-au atacat ca niște hiene. Primul mesaj de pe patul de spital

Marcel Pavel: M-au atacat ca niște hiene. Primul mesaj de pe patul de spital. foto: Facebook
Marcel Pavel: M-au atacat ca niște hiene. Primul mesaj de pe patul de spital. foto: Facebook

Solistul Marcel Pavel este foarte supărat pe anumite publicații din România, spunând că l-au atacat ca niște hiene și în același timp îi mulțumește doctorului Adrian Streinu Cercel pentru implicarea de care a dat dovadă.

”Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!

Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele ! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune!

Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș” Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (concidența este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Câmpulung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an , dânsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și de aceea îmi de mulțumiri dlui STREINU CERCEL!🙏❤ P.S. DRAGI PRIETENI VĂ MULTUMESC DIN ADÂNCUL INIMII PENTRU GÂNDURILE BUNE ȘI SUSȚINERE! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ ȘI SĂ NE BINECUVÂNTEZE! AMIN🙏❤🙏❤🙏❤”, a scris Marcel Pavel pe Facebook vineri dimineața.

Alte știri de interes

Vloggerul Selly a fost făcut ”Maimuță încălțată, cu figuri în cap” de către un fost ministru al Educației

Gloria Pascu

Bătălia grea pentru Marcel Pavel. Al treilea test pentru coronavirus

Mihnea Tudor

Marcel Pavel ajunge în instanță: Voi cere daune. Mihai Gâdea: reacție DURĂ

Mihnea Tudor

Nico a intrat în izolare la domiciliu după ce a avut contact cu o persoană pozitivă la coronavirus

Gloria Pascu

Vedete Antena 1, infectate cu coronavirus. Decizie radicală a postului Tv

Mihnea Tudor

Ozana Barabancea, infectată cu coronavirus. Alertă printre vedetele Antena 1

Mihnea Tudor

Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv la COVID-19

Mihnea Tudor

Acces Direct, luată la ”șuturi” de Emily Burghelea: Oricât de mult ar încerca Acces Direct să mintă, oamenii sunt deștepți și și-au dat seama

Gloria Pascu

Carmen Harra – previziune pentru următorii 13 ani: Evoluția vieții pe Pământ poate să sufere o catastrofă

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »