Marcel Vela amintește de bunicul său, într-un mesaj de Ziua Armatei

Marcel Vela amintește de bunicul său, într-un mesaj de Ziua Armatei
Marcel Vela amintește de bunicul său, într-un mesaj de Ziua Armatei

Marcel Vela, Ministrul de Interne, a transmis,duminică, un mesaj de Ziua Armatei Române, prin care şi-a exprimat „preţuirea” şi „recunoştinţa” pentru militarii români, care îşi fac datoria faţă de ţară, cu devotament şi onoare, în teatrele de operaţii sau pe teritoriul naţional.

”Ziua Armatei Românei mă face să îmi plec capul şi să am un gând pios faţă de militarii care şi-au sacrificat viaţa pentru naţiune şi pentru România. Îmi aduc aminte, cu recunoştinţă şi respect, de bunicul meu şi de toţi veteranii din cel de-al doilea Război Mondial care au suferit, au fost luaţi prizonieri, au murit sau au fost răniţi în confruntările cu cei care aduceau teroarea şi moartea”, a scris Vela, pe Facebook.

”Prețuirea și recunoștința noastră se îndreaptă spre toți militarii români care își fac datoria față de țară, cu devotament și onoare, în teatrele de operații sau pe teritoriul național”, a mai scris ministrul de Interne.

La final, ministrul Vela a încheiat cu un îndemn patriotic: ”Suntem echipă, mai ales în aceste vremuri tulburi, pentru că ne iubim patria şi neamul. La mulţi ani Armatei României!”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bunic marcel velamarcel velamesaj velavela ziua armatei
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes