Marea Premieră a serialului “Strada Speranţei”, sâmbată, 7 mai, la Kanal D

Marea Premieră a serialului “Strada Speranţei”, sâmbată, 7 mai. Foto: Kanal D
Marea Premieră a serialului “Strada Speranţei”, sâmbată, 7 mai. Foto: Kanal D

Comedia va domina serile de weekend ale românilor; povestea care te face să râzi în hohote va putea fi urmărită în fiecare seară de sambătă şi duminică, de la ora 20:00

“Strada Speranţei”, serialul de comedie urbană care stârneşte râsul în hohote, le va face românilor mai frumoase serile de weekend. Producţia, o adevarată desfăşurare de forţe, beneficiind de o distribuţie de excepţie, va avea premiera sâmbătă, 7 mai, de la ora 20:00, la Kanal D, şi va putea fi urmarită în fiecare sâmbătă şi duminică seara.

Din distribuţia serialului fac parte actori de excepţie, nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up. Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragos Muşat, Gicu Gojira, Lia Sinchevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru, Aristiţa Oprea alcătuiesc o parte din galeria de actori ai acestei producţii impresionante.

Povestea serialului are în centru trei familii foarte diferite de bucureşteni, vecine pe aceeaşi stradă. Poveştile acestora se desfaşoară în paralel şi se ramifică într-o serie de situaţii comice, în care se pot regăsi telespectatorii. Diferenţele dintre membrii acestor familii devin o sursă inepuizabilă de conflicte, tensiuni, dar şi multă comedie. Există şi ceva care îi uneşte în tot acest tumult, Strada Speranţei, cea pe care locuiesc, suferă şi speră cu toţii, dar şi provocarea lansată de un investitor care urmareşte să cumpere toate imobilele şi să le transforme într-un complex de birouri.

Pe Strada Speranţei, unde sărăcia şi bogăţia se combină într-un mod atât de cunoscut românilor, îşi trăieşte dramele, dar şi bucuriile, familia modestă reprezentată de pionii principali, Coca (Andreea Doinea) şi Nelu Matache (Sorin Parcalab), care locuiesc în casa bunicii Anghelina (Aristiţa Oprea). Familia din clasa mijlocie este alcatuită din Mia (Monica Anghel) şi Viorel Teodorescu (Ovidiu Niculescu), doi întreprinzători care deţin un mic magazin alimentar şi un service auto, în curtea casei în care locuiesc. Au pornit de jos, după Revoluţie, facând comerţ ilegal cu blugi şi ţigări şi au ajuns să se descurce “onorabil” în micuţa comunitate de pe Strada Speranţei.

Cel de-al treilea cuplu este reprezentat de avocatul Titus Popescu (Claudiu Maier), bine situat financiar, şi de logodnica Denisa (Cătălina Grama). Locuiesc împreuna într-o vilă superbă, şi se bucură de toate beneficiile bogăţiei. Între ei există un raport de interese constant; el e activat de frumuseţea logodnicei, în vreme ce aceasta este motivată de perspectiva avuţiei. Echilibrul acesta va fi insă cutremurat de o suavă apariţie feminină…

Fiecare familie reprezintă un ghem de aspiraţii, emoţii, minciuni sau invidii mărunte sau mari, iar în jurul membrilor principali ai acestora gravitează apropiaţi, membri ai familiei extinse, personaje şi tipologii comice, foarte bine conturate, generatoare de umor.

Producatorul general al serialului este Alice Dumitrescu, iar Toni Grecu e creator al seriei şi semnează scenariul alături de alţi patru scenarişti.

Telespectatorii îi vor descoperi, aşadar, pe toţi oamenii de pe Strada Speranţei, locul în care tristeţea moare prima şi speranţa moare ultima, începând din 7 mai, de la ora 20:00! Milioanele de privitori din faţa micilor ecrane vor avea parte de o porţie generoasă de râs sănătos, în fiecare seară de weekend, sâmbata şi duminica, de la 20:00!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

comedia kanal d comedia strada sperantei serial strada sperantei sorin parcalab
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes