Maria Buză: “Am avut COVID!”

Maria Buză: "Am avut COVID!"
Maria Buză: "Am avut COVID!"

Nici artista Maria Buza nu a scăpat de temutul virus. În premieră la Exclusiv VIP aceasta a povestit cum a fost afectată de COVID-19.

„Eu am avut Covid, o formă foarte ușoară. Dacă nu mă testam, probabil nu aș fi știut că am trecut prin boală. Cred că de aceea au fost unii oameni mai conspirationisti. Ce vedeai la TV păreau secvențe de SF. Nu părea că și tu ai putea fi în această situație”, i-a povestit Maria Buză lui Cristi Brancu. 

Actrița a mărturisit că toată această perioada a afectat-o și că a reușit să depășească situația cu suportul familiei și prietenilor. „Sunt vremuri care ne-au încercat pe toți, am învățat foarte multe lucruri: să prețuim viața, pe cei din jur, fiece clipă. Am mai învățat că întotdeauna,  cât de bine ți-ar fi, să fii pregătit pentru astfel de situații. Mai toți eram prinși, ne plângeam de programul aglomerat, ne doream o pauză. Pentru mine a fost incredibil pentru că nu știam ceva fi mâine Priveam știrile cu sufletul la gură. Acum am ajuns să ne uităm unii la alții, dăm să ne pupăm, dar avem o reținere”, a mai spus Maria Buză la Prima TV. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

covidexclusiv vipmaria buza
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes