Maria Constantin, proaspăt TUNATĂ, se pregătește de nuntă

A recurs la operația de mărire de sâni pentru a-și învinge un complex și este decisă să facă pasul cel mare- să se căsătoreasca a treia oară. Maria Constantin a povestit pentru Exclusiv VIP, emisiune difuzata de Prima TV, care sunt planurile ei de viitor.

“După operația la sâni mă simt bine. A fost vorba un complex pe care îl aveam si mi l-am rezolvat. Nu cred că trebuie să mai schimb ceva. A fost o necesitate, sincer, îmi doream o ridicare mai mult decât implant și medicul mi-a explicat că e mai bine să apelez la augmentare. Totul decurge conform planului, dar am avut o perioada în care a trebuit să stau și a fost complicat pentru că eu sunt energică de fel.”

Pentru artistă soarele strălucește din nou. Iubește și se pregătește de a treia nuntă. În exclusivitate la Prima TV, Maria Constantin a povestit despre planurile ei de viitor:

„Normal că facem planuri de nuntă, dar nu ne grăbim. Anul acesta nu avem timp. Am contracte de respectat și oamenii sunt pe repede înainte. Cu siguranță la anul vom găsi o dată care să fie liberă.”

Cât despre vacanță, Maria are deja intinerariul făcut. „Plecăm săptămâna viitoare în Italia. Am un eveniment și amestecăm utilul cu plăcutul. Vom munci, dar ne vom plimba în zona.”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

maria constantinmaria constantin nuntamaria constantin tunata
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes