Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea, a rămas fără permis de conducere

Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea și al Consiliului Județean, a rămas fără permisul de conducere în urma unei hotărâri definitive a magistraţilor de la Tribunalul Buzău.

Hotărârea a fost dată la finele săptâmănii trecute în procesul în care Oprişan a făcut apel într-un dosar înregistrat iniţial la Judecătoria Râmnicu Sărat, unde a pierdut anul trecut acțiunea privind anularea procesului verbal pentru depășirea vitezei și suspendarea permisului pentru trei luni, potrivit Monitorul de Vrancea.

Incidentul în care a fost implicat Marian Oprişan s-a produs pe 29 noiembrie, 2017. La momentul respectiv el a fost sancţionat contravenţional de poliţişti şi i-a fost suspendat permisul de conducere. Poliţia a anunţat că ”viteza de 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E85, în afara localităţii Oreavu”.

Marian Oprişan nu este la primul incident de acest tip. În 2014 el a rămas pieton după ce a fost prins de poliţiştii din Bacău circulând cu viteză pe un drum dintr-o comună.

Acum, conform hotărârii magistraţilor de la Tribunalul Buzău.“Respinge apelul ca fiind nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 28.05.2020”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

marian oprisan marian oprisan fara permis psd vrancea
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes