Marian Oprişan, mână moartă în Consiliul Județean Vrancea: Să vedem dacă e în stare de ceva

Marian Oprişan, mână moartă în Consiliul Județean Vrancea: Să vedem dacă e în stare de ceva
Marian Oprişan, mână moartă în Consiliul Județean Vrancea: Să vedem dacă e în stare de ceva

Marian Oprişan, consilier PSD, a fost ales joi în funcția de vicepreşedinte al Consiliului Județean Vrancea, însă nu va primi nicio atribuţie, a declarat noul președinte al CJ, liberalul Cătălin Toma.

”Cei doi vicepreşedinţi primesc delegări de atribuţii de la preşedinte. Vă spun de pe acum că domnul Oprişan n-o să primească nicio atribuţie în momentul acesta. Întâi să vedem dacă e în stare de ceva şi după aceea mai discutăm dacă îl şi punem la treabă şi în ce sens îl punem.

În rest, vrâncenii sunt cei care decid. (…) Vicepreşedinţii nu au o fişă a postului, fiind aleşi prin vot al consilierilor judeţeni şi având statutul de persoană eligibilă, nu au o fişă a postului. Au atribuţii pe care preşedintele, adică eu, va trebui să le dau, în scris, în funcţie de pregătirea fiecăruia, de specialitatea fiecăruia”, a declarat Cătălin Toma, într-o conferință de presă.

Oprișan a fost ales joi vicepreședinte al CJ Vrancea cu 17 dintre voturile consilierilor, devansându-l pe candidatul USR PLUS, care a obținut 15 voturi.

Social-democratul a ocupat funcția de președinte al Consiliu Județean Vrancea timp de 20 de ani, fiind învins la scrutinul din 27 septembrie de Cătălin Toma.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes