VIDEO Maricel Popa, șeful PSD Iași, alungat din curtea spitalului de la Lețcani unde era în vizită Nelu Tătaru

Maricel Popa,, fostul șef al Consiliului Județean Iași și lider al PSD Iași, a fost evacuat din incinta spitalului mobil de la Lețcani
Maricel Popa,, fostul șef al Consiliului Județean Iași și lider al PSD Iași, a fost evacuat din incinta spitalului mobil de la Lețcani

Maricel Popa,, fostul șef al Consiliului Județean Iași și lider al PSD Iași, a fost evacuat din incinta spitalului mobil de la Lețcani, unde venise pentru a discuta cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, dar și cu noul președinte al CJ Iași, Costel Alexe.

Măricel Popa a ajuns duminică la prânz în față spitalului mobil de la Lețcani, la ora la care ministrul Sănătății Nelu Tătaru avea programată o vizită acolo. Popa l-a acuzat pe ministrul Tătaru că spitalul de la marginea Iașiului a fost pus în funcțiune cu întârziere.

”Am venit să le spun că au blocat spitalul. Eu l-am adus și acum m-au scos afară cu oamenii de la pază. După o muncă de patru ani la Consiliul Județean am fost dat afară”, a spus Maricel Popa.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, dar și noul șef al CJ Iași Costel Alexe nu au intrat în dialog cu Maricel Popa. Tătaru și Alexe au vizitat spitalul mobil, fără a face declarații jurnaliștilor.

VIDEO Maricel Popa alungat din curtea spitalului

În zona a apărut și avocata Diana Ivanovici-Sosoaca, originară din București și candidată pe listele AUR, care a protestat la Iași pe 14 octombrie la Catedrala Mitropolitană, fiind nemulțumită de restricțiile impuse de către autorități la pelerinajul religios de la Iași.

Femeia i-a reproșat printre altele ministrului Sănătății că pacienții cu Covid sunt internați în România fără acceptul lor.

Nelu Tătaru nu a intrat în dialog cu femeia, iar paznicii spitalului mobil au încercat să o țină la distanță. Această a ripostat, invocând că este agresată de oamenii de la pază.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

maricel popamaricel popa alungat letcaniseful psd iasi dat afara din spitalspitalul letcani
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes