Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală

Poliția Română l-a dat în urmărire generală pe Mario Iorgulescu, pentru omor și conducere sub influența alcoolului și a cocainei. Tribunalul București a emis un mandat de arestare pe numele fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

Pe 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu conducea un Aston Martin în valoare de 300.000 de euro, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 24 ani, care a murit.

Fotografia lui Mario Iorgulescu a fost afișată pe site-ul Poliției Române, la secțiunea dedicată persoanelor date în urmărire generală.

Din 23 septembrie Mario Iorgulescu a fost dus la o clinică din Italia, pentru că şi el a fost rănit grav în urma impactului. Acesta a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, în 31 octombrie, a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află şi în prezent.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes