Marius Şumudică a preluat CFR Cluj: “Am ales echipa care cred că mi se potriveşte în momentul ăsta”

Marius Şumudică a semnat, miercuri, un contract cu CFR Cluj, el declarând pentru Digi Sport că a ales echipa care i se potriveşte în acest moment.

”Ieri (n.r. marţi) am început negocierile serioase cu preşedintele Marian Copilu şi astăzi (n.r. miercuri) am semnat. Îţi dau cuvântul meu de onoare că am semnat aproape cu ochii închişi că am simţit permanent că totul este în regulă. Mă bucur foarte mult că am încheiat repede şi nu am stat în negocieri lungi. Abia aştept să începem lucrul efectiv împreună. Am văzut că au fost fel şi fel de discuţii în spaţiul public, n-am făcut niciun fel de licitaţie. Am ales echipa care cred că mi se potriveşte în momentul ăsta. Da, este adevărat, am negociat cu echipe din Arabia Saudită, chiar şi astăzi (n.r. miercuri) am fost sunat de un club”, a spus Şumudică.

Marius Şumudică îi succede la CFR Cluj lui Edward Iordănescu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

antrenor cfr marius sumudica marius sumudica cfr cluj sumudica la cfr
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes