Masca pe față, obligatorie. Orban anunță amenzi în continuare

Măstile sunt, în continuare, obligatorii, atenționează Ludovic Orban, anunțând că ”Cine nu poartă mască în mijlocul de transport în comun sau în magazin poate fi amendat”.

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri, că măştile de protecţie sanitară trebuie purtate, în mod obligatoriu, în spaţii închise precum mijloacele de transport în comun sau magazine, precizând că persoanele care nu respectă această regulă pot fi amendate.

Măştile trebuie purtate, în mod obligatoriu, în spaţii închise. E obligatorie purtarea măştii în spaţii închise, iar dacă cineva nu poartă mască în mijlocul de transport în comun sau în magazin nu poartă mască poate fi amendat“, a declarat Ludovic Orban, la Oradea, întrebat de presă dacă se plătesc în continuare amenzi pentru nepurtarea măştilor de protecţie sanitară.

Premierul a participat, alături de ministrul Transporturilor, la semnarea Contractului de proiectare şi execuţie pentru finalizarea Autostrăzii Braşov – Tg. Mureş – Cluj – Oradea, Secţiunea 3C.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ludovic orban masca obligatorie masca pe fata
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes