Mașina de lux a lui ÎPS Teodosie, implicată într-un accident

Mașina de lux a lui ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost implicată luni într-un accident rutier pe DN 2A, între orașul Ovidiu și comuna Mihail Kogălniceanu. Înaltul prelat nu s-ar fi aflat în autoturism la momentul coliziunii, conform Antena 3.

Accidentul s-a produs, ieri, la intersecţia DN 2A cu drumul judeţean 228 care duce către Nazarcea.

ÎPS Teodosie nu s-ar fi aflat în autoturismul de lux marca Mercedes în momentul accidentului. În mașină se aflau, totuși, alți reprezentanți ai Arhiepiscopiei, care din fericire nu au fost răniți. Arhiepiscopia Tomisului a confirmat că ÎPS Teodosie nu se afla în maşină în momentul accidentului, ci alţi reprezentanţi ai Arhiepiscopiei, care, din fericire, nu au fost răniţi.

IPJ Constanța a comunicat că nu s-au înregistrat victime, ci doar daune materiale, fiind demarate proedurile legale de investigare și stabilire a cauzelor producerii accidentului rutier.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident teodosiemasina teodosiemercedesteodosie
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes