Masked Singer România, show-ul fenomen revine! PRO TV anunță începerea producției sezonului 2

Masked Singer România, show-ul fenomen revine! PRO TV anunță începerea producției sezonului 2
Masked Singer România, show-ul fenomen revine! PRO TV anunță începerea producției sezonului 2

Masked Singer România – show-ul care a ținut cu sufletul la gură o țară întreagă se întoarce pe micile ecrane. PRO TV anunță începerea etapei de producție a celui de-al doilea sezon al formatului TV care deține cel mai bine păstrat secret: identitatea vedetelor ascunse în măști.

12 vedete au intrat anul trecut în emisiunea fenoment mondial, produsă în peste 20 de țări, de pe 4 continente, și au reușit să-și țină ascunsă identitatea timp de opt săptămâni. Anul acesta, Masked Singer România revine la PRO TV cu un nou sezon mai intens, în care mai mult mai multe măști și cele mai neașteptate vedete din România vor impresiona prin abilitatea lor de a-i încurca pe detectivi și a-și ține adevărata identitate ascunsă. Cântăreți, actori, sportivi, influenceri sau oameni de afaceri – oricine se poate ascunde în costumele desprinse din poveștile cu personaje fantastice.

Primul sezon, lider de audiență și un fenomen în mediul online!

Primul sezon al show-ului Masked Singer România, difuzat în toamnă, a fost lider de audiență și a creat un adevărat fenomen în mediul online. Cele opt episoade au avut o medie de 7.1 puncte de rating și 22.5% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban. În mediul online, pe cea mai în vogă platformă a momentului, TikTok, producția a strâns aproape 1 milion de aprecieri și 110.000 de urmăritori.

Un nou sezon Masked Singer România, în curând, la PRO TV!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Masked Singer masked singer sezonul 2
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes