Măsură extremă: Masca ar putea fi obligatorie și acasă

Măștile de protecție trebuie purtate chiar și acasă, atunci când primiți vizita unor persoane care nu locuiesc acolo, este recomandarea făcută de responsabilul pentru sănătate din regiunea spaniolă Madrid. Totuși, Enrique Ruiz Escudero a recunoscut că nu există nici o modalitate pentru a impune o asemenea măsură.

”Recomandăm, ca precauţie, purtarea măştilor în spaţii private atunci când în acestea au loc întâlniri sau reuniuni de persoane care nu locuiesc împreună”, a spus Enrique Ruiz Escudero, responsabilul de sănătate din regiunea Madrid, într-o conferinţă de presă.

Spania aplică deja cele mai stricte reguli din Europa cu privire la purtarea măștilor de protecție. La Madrid, acestea sunt obligatorii peste tot în spațiile publice, cu excepţia cazurilor în care oamenii se află în spaţii deschise şi pot păstra între ei o distanţă de 1,5 metri.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

masca de protectie masca in casa unde purtam masca
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes