Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani

Cântărețul american Meat Loaf, ale cărui hituri au inclus Bat Out Of Hell, a murit la vârsta de 74 de ani, av\nd-o al[turi pe soția sa, se afirmă astăzi un comunicat pe pagina sa oficială de Facebook.

„Inimile noastre sunt frânte să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară, cu soția sa Deborah alături. Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore.

„Cariera sa uimitoare s-a întins pe 6 decenii în care a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a jucat în peste 65 de filme, inclusiv „Fight Club”, „Focus”, „Rocky Horror Picture Show” și „Wayne’s World”.

„Bat Out of Hell” rămâne unul dintre cele mai bine vândute 10 albume din toate timpurile.

„Știm cât de mult a însemnat el pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat în timp ce trecem prin această perioadă de durere în pierderea unui artist atât de inspirator și a unui bărbat frumos.

Vă mulțumim pentru înțelegerea nevoii noastre de confidențialitate în acest moment. Din inima lui până în sufletele voastre… nu vă opriți niciodată din legănat!”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a murit meat loaf meat loaf meat loaf a murit
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes