Meciul Poli Iaşi – Viitorul a fost decis la masa verde. Scor de neprezentare

Meciul Poli Iaşi – Viitorul a fost decis la masa verde. Scor de neprezentare
Meciul Poli Iaşi – Viitorul a fost decis la masa verde. Scor de neprezentare

Situație inedită în Liga 1, la meciul din Copou, unde startul meciului Poli Iași – Viitorul, programat inițial la ora 18:00, a fost întârziat cu o oră din cauză că a căzut nocturna.

Echipa din Constanţa a condus mult timp, a egalat, Poli Iaşi a luat conducerea şi în următoarele secunde nocturna s-a stins din nou. Arbitrul a fluierat finalul meciului, care va fi pierdut, conform regulamentului, de echipa gazdă.

Viitorul a marcat prima, prin Dobrosavlevic. Imediat după pauză, Iaşiul a egalat prin Zajmovic, iar câteva minute mai târziu, fix în momentul şutului lui Onea, care avea să aducă formaţia gazdă în avantaj, nocturna din Copou a cedat din nou.

În loc de 2-1 pentru Poli Iaşi cât era scorul în acel moment pe teren, formaţia lui Pancu pierde acest joc. Regulamentul prevede că la o a doua eventuală oprire a instalaţiei, meciul va fi pierdut cu 0-3.

Astfel, Viitorul va câştiga la „masa verde” partida cu Poli Iaşi, după ce nocturna stadionului „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară.  Meciul Poli Iași – FC Viitorul, contând pentru etapa a noua a Ligii I, a fost declarat încheiat de centralul Horia Mladinovici, în minutul 54, după ce nocturna stadionului din Iaşi s-a stins din nou.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

meci decis la masa verde nocturna iasi Poli Iaşi – Viitorul Poli Iasi – Viitorul rezultat poli viitorul rezultat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes