Medalie de AUR la Jocurile Olimpice Tokyo 2021! Ancuța Bodnar şi Simona Radiş, readuc România în elita mondială

Ancuța Bodnar şi Simona Radiş, echipajul de dublu vâsle feminin câștigand medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Ancuța Bodnar şi Simona Radiş, echipajul de dublu vâsle feminin câștigand medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Imnul României, “Deșteaptă-te, române!”, a fost intonat la Jocurile Olimpice de la Tokyo pentru obținerea medaliei de aur pentru Ancuța Bodnar și Simona Radiș în proba de dublu vâsle feminin.

În sfârșit, România a spart gheața la Tokyo, prin Ancuța Bodnar şi Simona Radiş, echipajul de dublu vâsle feminin câștigand medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Imnul național a răsunat la Tokyo.

Bodnar şi Radiş, duble campioane europene, și-au respectat statutul de principale favorite și au câştigat Finala A cu timpul de 6 min 41 sec 03/100, stabilind un record olimpic.

Este prima medalie de aur pentru România la canotaj după o pauză de 13 ani. De la Andrunache și Susanu, care se impuneau în 2008, la Beijing.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ancuța bodnar si simona radisdublu vaslejo tokyo 2021jocurile olimpice tokyomedalie de aur romania
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes