Medicul coordonator UPU Fetești a murit de Covid

Dr. Mioara Neagu s-a infectat cu coronavirus și a murit la 48 de ani. Doctoriţa Mioara Neagu, medic de medicină de urgenţă şi coordonator Primiri Urgenţe la Spitalul Municipal “Anghel Saligny” din Feteşti, a murit de COVID, potrivit B1Tv, care citează obiectiv.net.

Medicul din Feteşti se infectase cu virusul Sars CoV-2 în luna septembrie, iar acum era pe mâinilor doctorilor de la Colentina. Din păcate, colegii ei nu au mai putut face nimic ca să o salveze.

În luna iulie, dr. Mioara Neagu împlinise 48 de ani.

Prietenii de pe reţelele de socializare sunt şocaţi de veste şi transmit condoleanţe familiei doctoriţei Neagu.

Joi a fost a doua zi în care s-au înregistrat peste 4.000 de cazuri noi de COVID-19 în România. Sunt 4.013 cazuri și 73 de decese în ultimele 24 de ore, iar în secțiile de terapie intensivă sunt peste 720 de bolnavi.

Până joi, în România au fost confirmate 168.490 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, iar 5.674 de oameni au murit din cauza COVID-19.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Dr. Mioara NeaguDr. Mioara Neagu a muiritmedic coordonator upu fetestimedic upu mort
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes