International

Melania Trump a prezentat decoraţiunile de Crăciun care împodobesc Casa Albă – VIDEO

Toate coridoarele din Aripa de Est până în Camera Roşie au fost decorate de 125 de voluntari, în acest weekend, şi prezentate luni cu tema ultimului Crăciun al familiei Trump la Casa Albă – „America the Beautiful”, potrivit CNN.

„Salutăm fiecare erou al Americii din serviciile de intervenţie şi lucrătorii din prima linie. Ornamentele realizate manual evidenţiază numeroşii profesionişti şi voluntari care îşi servesc cu generozitate comunităţile”, potrivit cabinetului primei doamne.

Anul acesta, cele mai importante decoraţiuni sunt un tribut adus lucrătorilor esenţiali în Camera Roşie: o poştă din ceramică luminată şi un brad cu ornamente care celebrează lucrătorii din prima linie, inclusiv un spital, un camion de gunoi, un cercetător, un îngrijitor, un halat de laborator şi unul de asistent medical.

VIDEO

https://twitter.com/FLOTUS/status/1333372865677320192/video/1

În videoclip pot fi văzute un tren „White House Express” cu mesajul „America cea frumoasă”, dar şi un pom de Crăciun amplasat în biblioteca Casei Albe, decorat cu o panglică dedicată aniversării a 100 de ani de la ratificarea celui de-al 19-lea Amendament, care a acordat femeilor dreptul de vot.

Prima doamnă şi preşedintele Donald Trump vor găzdui o serie de petreceri anul acesta, dar cu măsuri de siguranţă în ciuda agravării pandemiei. 

Au fost 106 coroane de flori, 62 de copaci, mai mult de 360 de metri de ghirlande, peste 3.200 de lumini, 17.000 de arcade şi peste 150 de tipuri de aranjamente florale, potrivit cabinetului primei doamne. 

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Trump va desclasifica o arhivă URIAȘĂ de documente despre Obamagate și Russiagate

Ionel Lăcătuș

OpenDoors raportează o creștere cu 60% a numărului de creștini care au murit pentru credința lor în 2020

Ionel Lăcătuș

Donald Trump începe să se mute din Casa Albă. Vilă nouă de 30 de milioane de dolari

Ionel Lăcătuș

Recep Erdogan s-a vaccinat cu vaccinul chinezesc al Sinovac

Mihnea Tudor

Rusia depune cerere pentru aprobarea vaccinului Sputnik V în Europa

Mihnea Tudor

Iată ce i se pregătește lui Navalnîi la revenirea în Rusia

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »