International

Melania Trump își ia rămas bun de la rolul de Prima Doamnă și amintește că America s-a construit pe libertatea de exprimare

“Să nu aveți niciun dubiu, condamn ferm violențele care au avut loc la Capitoliu. Violența nu este niciodată acceptabilă”, a transmis Melania Trump într-o declarație de presă emisă luni de Casa Albă și distribuită pe contul de Twitter al Primei Doamne. Melania Trump se declară ”dezamăgită și întristată” de asaltul suporterilor președintelui în exercițiu asupra Capitoliului și face apel la ”vindecarea” societății, apel pe care adesea l-a făcut și președintele ales Joe Biden.

Pe de altă parte, ea îi ia apărarea soțului, afirmând că libertatea de exprimare este unul dintre idealurile pe care s-a fondat America. ”Dezamăgită și întristată” de violențele de la Capitoliu, ea spune că America s-a construit pe libertatea de exprimare.

Melania Trump a făcut apel la toți cetățenii să ia o pauză și să privească lucrurile din toate perspectivele:

”Ca cetățean american, sunt mândră de libertatea de a ne exprima punctele de vedere fără a fi persecutați. Este unul dintre idealurile fundamentale pe care s-a clădit America. Mulți au făcut sacrificiul suprem pentru a proteja acest drept. Cu aceste gânduri, aș dori să fac un apel către toți cetățenii acestei țări să ia un respiro, să facă o pauză, și să privească lucrurile din toate perspectivele”, afirmă Melania Trump în ceea ce pare a fi o apărare a soțului ei, care a rămas fără principalul său canal de comunicare nemijlocită cu electoratul.

“Implor oamenii să pună capăt oricărei violențe, să nu facă niciodată presupuneri bazate pe culoarea pielii unei persoane sau să folosească diferitele ideologii politice ca fundament pentru agresiune și dușmănie”, a mai spus prima doamnă.

În același timp, fără a nominaliza, ea a criticat oamenii care au lansat false acuzații la adresa sa doar de dragul de a intra în lumina reflectoarelor. “Acum este momentul doar pentru vindecarea țării noastre și a cetățenilor ei. Acest moment nu ar trebui folosit în interes personal”, se mai arată în declarație.

A fost onoarea vieții mele să vă fiu Primă doamnă. Vreau să le mulțumesc milioanelor de americani care ne-au sprijinit pe soțul meu și pe mine în acești patru ani și au arătat inredibilul impact al spiritului american”.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

China autorizează garda de coastă să tragă asupra navelor străine, dacă este necesar

Ionel Lăcătuș

Arestări pe bandă rulantă la manifestațiile pro-Navalnîi: Peste 1000 de persoane au fost reținute de forțele de ordine

Daniela Arnăutu

Putin rade tot: Soţia lui Navalnîi a fost arestată la Moscova, la o manifestație pentru eliberarea lui Alexei

Gloria Pascu

Larry King a murit. Reputatul jurnalist era internat din decembrie

Mihnea Tudor

Zeci de persoane arestate la manifestaţiile pentru Navalnîi

Saghin Cristian

Bill Gates, vaccinat împotriva Covid-19

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »