Mesaj RO-ALERT în Capitală: noile măsuri de protecție care au intrat în vigoare

Bucureștenii au primit marți dimineață un mesaj Ro-alert, transmis de către DSU-IGSU prin care sunt avertizați că rata de transmitere a noului coronavirus a depășit 3 la mia de locuitori, prin urmare trebuie să respecte noi măsuri de protecție care au intrat în vigoare în municipiul București.

Cetățenii din Capitală au primit mesaj RO-ALERT pentru a fi atenționați că este o răspândire comunitară a noului coronavirus în București.

În cadrul mesajului, cetățenilor li se amintește faptul că școlile sunt închise, iar masca devine obligatorie în toate spațiile:

Masca a devenit obligatorie atât în spațiile închise, cât și cele deschise, școlile au fost închise iar activitatea în interior a restaurantelor, barurilor, cafenelelor, teatrelor și a sălilor de jocuri de noroc a fost oprită:

“Atenție! În municipiul București, nivelul de răspândire a noului coronavirus (COVID-19) este ridicat – peste 3 la mia de locuitori. MASCA este obligatorie în spațiile deschise și cele închise

ȘCOLILE își vor desfășura cursurile online. Activitatea ÎN INTERIOR a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole și sălilor de jocuri de noroc este interzisă.

Aceste decizii sunt valabile pentru următoarele 14 zile.

RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viața dvs. sau a celor din jur! DSU-IGSU”

Mesajul a fost trimis atât în limba română, cât și în limba engleză.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

mesaj ro alertmesaj ro alert bucurestiro-alert
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes