Mesaje și urări de Mihail și Gavril 2020. Cele mai frumoase URĂRI de onomastică

Mesaje și urări de Mihail și Gavril 2020. Cele mai frumoase URĂRI de onomastică
Mesaje și urări de Mihail și Gavril 2020. Cele mai frumoase URĂRI de onomastică

Mesaje și urări de Mihail și Gavril 2020 » Iată ce mesaje care te pot inspira pentru toți cei care-și serbează ziua de nume, pentru Mihai, Mihaela, Gavril, Gabriel sau Gabriela:

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă.

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!

S-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani!

Tot ce-ţi dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

Fie ca ziua de azi să te învăluie de bucurii și să ai parte de liniște alături de cei dragi! La mulți ani!

Sărbătoare Sfinții Mihail și Gavriil

Mesaje și urări de Mihail și Gavril 2020 »

Soborul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil este praznuit pe 8 noiembrie. Sfintii Mihail si Gavriil sunt cei care duc la indeplinire porunca milei si a dreptatii lui Dumnezeu.

Sfantul Arhanghel Mihail este reprezentat in iconografie in haine de ostas, avand in mana o sabie de foc. Este randuit de Dumnezeu ca dreptatea Sa sa biruiasca in istoria mantuirii. El este cel care, in momentul caderii unor ingeri a strigat: “Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte!”, restabilind ordinea. Potrivit Traditiei, la judecata de la sfarsitul chipului acesti lumi, mortii vor invia la glasul trambitei sale.

Sfantul Arhanghel Gavriil este purtatorul vestii milei dumnezeiesti fata de oameni. El a vestit ca Fiul lui Dumnezeu Se va intrupa din Fecioara Maria pentru mantuirea neamului omenesc.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

mesaje si urari de mihail si gavril 2020mihail si gavrilsarbatoare sfintii mihail si gavrilurari de mihail si gavril
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes