Mesajul lui Duckadam, după ce și-a dat demisia de la FCSB

Helmut Duckadam
Helmut Duckadam

Helmut Duckadam şi-a dat demisia duminică seară, din fincția de preşedinte de imagine al FCSB,cchiar cu o oră înaintea meciului CFR Cluj-FCSB (1-0).

“I-am mulţumit domnului Becali pentru aceşti 10 ani frumoşi şi cu asta aventura mea la Steaua, FCSB, s-a terminat”, a spus fostul mare portar la DigiSport.

A fost frumos!
Dupa multe ezitari, am hotarat azi, 14.06.2020, ca este momentul sa-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB.
Consider ca este mai onorabil sa-ti înaintezi demisia, cand simti ca nu mai esti dorit, decât sa astepti momentul cand vei fi dat afara.
Au fost momente dificile, dar si foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea!
Îi multumesc domnului Becali, in numele familiei mele, pentru tot ce a facut pentru noi si îl asigur ca voi ramane acelasi om serios si loial.
Doresc mult succes echipei, si-mi doresc, ca in acest an sa câstige un trofeu!
“, este mesajul postat de Duckadam pe pagina sa de Facebook.

Eroul de la Sevilla a mai dezvăluit că nu va mai lucra niciun alt club.

“Am încercat să fac economie. Ce vreți să fac? Ce să fac cu personalitățile, dacă intru în faliment? Nu mă refer neapărat la Helmut”, şi-a motivat Gigi Becali tăierile drastice de salarii de le club, în care l-a inclus şi pe fostul portar.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Duckadam demisieduckadam steauaHelmut Duckadammesaj duckadam
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes