Messi a primit 21 de luni de închisoare!

Lionel Messi și tatăl său, Jorge Messi, au fost condamnați, astăzi, de Curtea Supremă din Spania la închisoare, pentru evaziune fiscală.

Potrivit „El Cofindecial”, Lio Messi a primit o pedeapsă de 21 de luni de închisoare cu suspendare, în timp ce tatăl său doar 15 luni, deși, iniţial, acesta primise de asemenea o condamnare de 21 de luni de închisoare. Portrivit legii spaniole, pedeapsa poate fi cu suspendare, dacă se situează sub doi ani, în cazul unor infracțiuni non-violente. Astfel, cvintuplul câștigător al „Balonului de Aur” a fost condamnat la câte șapte luni de închisoare, adică pentru fiecare fiecare dintre cele trei capete de acuzare (fraudarea statului în cei trei ani în cauză 2007, 2008, 2009). Procesul a fost deschis de Fiscul spaniol pentru o fraudă fiscală de 4,1 milioane de euro din impozite neplătite în perioada 2007-2009. …

Articolul pe larg »»» : BREAKING NEWS. Messi a primit 21 de luni de închisoare!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes