Metallica anunţă primul concert care va fi transmis în cinematografele drive-in

Metallica - primul show din 2020 care va fi transmis în cinematografele drive-in din America de Nord pe 29 august.
Metallica - primul show din 2020 care va fi transmis în cinematografele drive-in din America de Nord pe 29 august.

Metallica va urca pe scenă, într-o locaţie secretă, pentru primul show din 2020 care va fi transmis în cinematografele drive-in din America de Nord pe 29 august.

“Vă oferim experienţa unui concert live în cinematografele drive-in pe 29 august cu un concert filmat pentru marele ecran, prezentat de @encoredrivein”, a anunţat Lars Ulrich pe Twitter.

Ca multe trupe, membrii formaţiei heavy metal – Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett şi Robert Trujillo – au fost nevoiţi să reprogrameze şi să amâne show-uri în contextul pandemiei de coronavirus.

Acum, ei au anunţat primul concert în aproape un an care va fi proiectat pe 29 august în cadrul seriei “Encore’s Drive-In Nights”.

Concertul va fi filmat “într-un spaţiu în apropiere de sediul din California de Nord al formaţiei” şi va fi “editat şi mixat de echipa de producţie multipremiată a trupei la cele mai înalte standarde”, conform unui comunicat de presă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

concert metallicalars ulrichmetallicashow drive in
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes