Meteo ANM: Avertizare de vreme severă în mai multe zone din țară. Ger cumplit!

Vremea geroasă pune stăpânire pe România, iar meteorologii au emis mai multe avertizări și coduri de vreme severă, în mai multe zone din țară.

Astfel, în această noapte de miercuri spre joi va fi ger aproape peste tot, iar în unele zone, temperaturile vor ajunge la minus 18 de grade Celsius, chiar și la minus 20 de grade Celsius în nord-vestul și centrul țării.

“Va continua sa fie foarte frig in toata tara. Urmeaza inca o noapte foarte rece. E posibil sa avem ger in mare parte din tara, la noapte sa se inregistreze minime in general intre -18 si -8 grade. Asta inseamna ca pot fi posibile valori chiar si sub -20 de grade, izolat, cel putin in nord-vestul si centrul teritoriului”, a spus, intr-o interventie la Realitatea PLUS, meteorologul Mihai Timu.

La aceasta ora, sunt in vigoare mai multe coduri galbene pentru burnita si ploaie slaba in zona Olteniei, unde sunt depuneri de polei.

“Dupa ziua de maine pana spre sfarsitul saptamanii, din nou vantul o sa ne mai dea batai de cap”, a mai spus meteorologul.

Cu cat ne apropiem de weekend, insa, vom remarca o crestere a valorilor termice.

“Este posibil sa avem cea mai rece noapte din aceasta iarna”, a mai spus Mihai Timu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

meteometeo anmtemperaturi in taravreme severavremea azi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes