Metrou, stația Izvor: Tentativă de sinucidere

Metrou Bucuresti
Metrou Bucuresti

Un conducător al unei garnituri de metrou a devenit erou după ce a reușit să evite tentativa unui bărbat de a-și lua viața. Bărbatul a încercat să se sinucidă joi dimineaţă, la staţia de metrou Izvor, aruncându-se pe şine, dar el a fost văzut de mecanicul de tren, care a oprit garnitura.

Situația a fost explicată de reprezentanții Metrorex, care informează că ”astăzi, 06.01.2022, în jurul orei 07:52, la staţia de metrou Izvor, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător”.

”Din primele informaţii, a fost o tentativă de suicid evitată de mecanicul de tren. Călătorul a fost scos în siguranţă din calea de rulare. Circulaţia trenurilor de metrou a suferit mici întârzieri. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost necesară intervenţia organelor competente. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliţie. Circulaţia a fost reluată la ora 08:06”, precizează compania..

De asemenea, aceasta reiterează că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: “În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului.”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

metrorex sinucidere la metrou statia izvor tentativa de sinucidere
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes