Microsoft 365 ia locul Microsoft Office. Compania lansează Meet Premium

Stiri pe scurt
Stiri pe scurt

Microsoft a decis să înlocuiască brandul Microsoft Office cu Microsoft 365, sub care vor fi promovate pe viitor aplicaţiile de birou ale companiei împreună cu alte programe software.

Microsoft Office se va numi Microsoft 365 de acum înainte, iar schimbarea de nume aduce şi o schimbare componenţă, aici urmând a fi integrate şi alte produse Microsoft pe lângă Word, Excel şi celelalte.

Pe lângă aplicaţiile software, Microsoft 365 va mai include un flux pentru accesarea celor mai recente documente indiferent de programul cu care au fost create şi o modalitate nouă de accesare a întâlnirilor.

Brandul Microsoft 365 a fost lansat în urmă cu doi ani sub forma unui abonament şi are în prezent 59,7 milioane de clienţi.

Totodată, Microsoft anunţă Teams Premium, o nouă versiune a soluţiei de comunicare video a cărei principală adiţie este o funcţie de rezumare a şedinţelor cu ajutorul inteligenţei artificiale.

AI-ul va rezuma în doar câteva minute şedinţele lungi la care utilizatorul nu a participat sau va face un rezumat doar la perioadele în care acesta nu a fost prezent.

Microsoft nu spune, deocamdată, cât va costa un abonament Teams Premium. Această versiune urmează a fi lansată în februarie 2023, după un test prealabil care va debuta în decembrie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

meet premium microsoft 365 oficial schimbari microsoft
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes