Mihaela Buzărnescu a plecat la Tokyo, ”fericită şi mândră”

Mihaela Buzărnescu a plecat la Tokyo, ”fericită şi mândră”
Mihaela Buzărnescu a plecat la Tokyo, ”fericită şi mândră”

Singura reprezentantă a tenisului feminin românesc la individual la JO, Mihaela Buzărnescu, a plecat, marţi, la Tokyo, ea afirmând că este fericită şi mândră să reprezinte România la Jocurile Olimpice.

Plec spre Tokyo. Visez la asta de când eram copil, nu am cuvinte. Sunt atât de fericită şi mândră să reprezint România la Jocurile Olimpice“, a scris Buzărnescu pe Facebook.

CS Dinamo a anunţat, săptămâna trecută, că Mihaela Buzărnescu a fost acceptată pe lista calificaţilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

COSR a primit confirmarea acreditării sale din partea Comitetului de Organizare Tokyo 2020 şi astfel jucătoarea de tenis va participa la Jocurile Olimpice.

Mihaela Buzărnescu, 33 de ani, este a treia reprezentantă a acestei discipline care va juca la Tokyo. ”Raluca Olaru şi Monica Niculescu sunt deja parte a Team Romania şi vor concura în proba de dublu”, a anunţat şi COSR, tot în social media.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

buzarnescu tokyo jo tokyo 2021 jocurile olimpice tokyo mihaela buzarnescu
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes