Mihai Bendeac, infectat cu coronavirus. Toată familia i s-a îmbolnăvit

Mihai Bendeac, infectat cu coronavirus. Toată familia i s-a îmbolnăvit
Mihai Bendeac, infectat cu coronavirus. Toată familia i s-a îmbolnăvit

Mihai Bendeac a anunțat public faptul că s-a infectat cu noul coronavirus, alături de întreaga sa familie.

Mihai Bendeac a dezvăluit, într-o ediţie specială a emisiunii iUmor difuzată sâmbătă, 16 mai, că a fost infectat cu SARS-CoV-2 exact la începutul Stării de Urgență din România. Părinții și fratele actorului, precum și alte rude, au fost, de asemenea, bolnavi.

La un moment dat, în emisiune, Mihai Bendeac i-a întrebat pe colegii săi de la iUmor: ”Sunt singurul care a avut COVID? Singurul?”. Acestora nu le-a venit să creadă, bănuind că este o glumă a actorului. Dar Bendeac a continuat: ”Da. Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!”

El a povestit că, la scurt timp după pătrunderea coronavirusului în România, bunicul juratului de la iUmor a murit. La câteva zile după înmormântare, o știre a dat alarma în familia Bendeac.

”A apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de lumânări, diaconul, dascălul, toți erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja în spital”, a continuat Mihai Bendeac.Virusul nu a iertat pe nimeni în familia juratului iUmor. Fratele său a avut simptome ușoare, dar Mihai și părinții săi nu au fost la fel de norocoși.

”Pe ai mei i-a chinuit vreo opt sau nouă zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de cinci minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, a mai povestit Mihai Bendeac.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bendeac coronavirus bendeac covid bendeac iumor Mihai Bendeac
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes