Mihai de la 3 Sud Est este internat la Terapie Intensivă și are nevoie de plasmă

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est este infectat cu noul coronavirus, și se află acum internat Spitalul Municipal Medgidia. Potrivit medicilor, cântărețul de 44 de ani are nevoie de plasmă.

Artistul a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia, spital suport COVID, dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Surse medicale au confirmat pentru Observator că Mihai a fost în secția ATI a Spitalului din Mangalia.

Artistul în vârstă de 44 de ani (foto stânga) nu a fost intubat, însă a fost transferat la Medgidia pentru a putea primit tratamentul cu plasmă autoimună. Sursele medicale susțin că din cauza greutății, artistul respiră foarte greu. Potrivit Antena 1, Mihai Budeanu nu a necesitat intubare. „Greutatea îi îngreunează respirația”, a declarat un medic pentru sursa citată.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

3 sud est mihai budeanu mihai budeanu covid mihai budeanu internat sanatate mihai budeanu
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes