Mihai Mărgineanu: “Suntem o nație de boși”

Mihai Mărgineanu: “Suntem o nație de boși”
Mihai Mărgineanu: “Suntem o nație de boși”

Un nou trend național și o nație care uitat de smerenie. Așa vede Mihai Mărgineanu România. În direct la Exclusiv VIP artistul a povestit despre noul trend național.  

“Trăim într-o țară de boși, toată lumea e boss. Nu poți să te usurezi contra vântului că îi stropești pe boși, în toate domeniile sunt boși, dacă te urci în tramvai o să vezi că sunt numai boși. Toți băieții sunt boși, dar nu că sunt boși, sunt cei mai boși“, a declarat Mărgineanu.

În Săptămâna Paștelui, artistul atrage atenția asupra depărtării românilor de la credință: “Unde e smerenia. Nu mai e nimeni smerit. Toată lumea are un tupeu agresiv, fii și tu mai îndrăzneț, spune mama. Iar cei care ajung îndrăzneți, ajung, de fapt, tupeiști.”

Despre cum arată viața lui Mihai Mărgineanu în pandemie, acesta i-a povestit lui Cristi Brancu. 

“Este o mare bucurie să te întâlnești cu oameni care te striga:  “Celentanooo, Ardileseeee”. Încântarea asta o ai peste tot, cred că și în biblioteci au început să intre. Mi se pare că se confundă niște lucruri, s-au dat peste cap valori și s-a pierdut din bunul simt.  Oamenii vor să fie mai dezinvolți și joacă dezinvoltura. Nu mai există șmecheri, există cel mai șmecher. În anumite orașe, cu oricine ai sta de vorba e orașul lui”, a povestit la Exclusiv VIP, la Prima TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

exclusiv vipfara smereniemihai margineanu
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes