Mihai Trăistariu plătește datorii, în locul fratelui său

Mihai Trăistariu plătește datorii, în locul fratelui său
Mihai Trăistariu plătește datorii, în locul fratelui său

Mihai Trăistariu e foc și pară pe fratele lui mai mare, care îl pune să bage mâna în buzunar și să plătească datorii. 

În exclusivitate la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu, Trăistariu a povestit cât de greu îi este să aibă grijă de fratele lui. 

“Acum o lună m-a sunat cineva de la Taxe și Impozite Piatra Neamț să îmi spună că s-a adunat o sumă mare la plata impozitului casei fratelui meu. Am plătit, ce să fac? El și-a dat demisia în 2007-2008 din învățământ, era profesor de desen. Sunt ani de zile de când nu mai are o carte de muncă. A zis că vrea să fie liber, că vrea să fie artist și să meargă la biserică. Noi, frații,  îi plătim facturi pentru că nu mai are bani. Ba o sună pe sora-mea că i-au luat curentul, eu îi plătesc întreținerea o dată la 8 luni, când mă sună de la asociație că s-au strâns datorii mari”, și-a marturisit artistul off-ul la Exclusiv VIP.

Mihai Trăistariu spune că se bucură că are de unde să îl ajute pe fratele lui. Însă e ceva ce îl nemulțumește cel mai tare „Nu știe să fie recunoscător. Eu nu mă plâng,  am o situație bună și pot să îl ajut. E ca și cum am un copil mai mare căruia trebuie să îi port de grijă. El e într-o confuzie totală, i-am zis “la mulți ani zilele” trecute și el mi-a răspuns:  „când îmi faci expoziție la Constanța?”, i-a mai spus Trăistariu lui Cristi Brancu, la Prima TV. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihai traistariu plateste datoriile fratelui sau
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes