Politica

Mihai Tudose, despre explicaţiile lui Bode privind accidentul: Se face inventarul la proşti sau ce?

Fostul premier PSD Mihai Tudose ironizează explicaţiile oferite de ministrul liberal al Transporturilor Lucian Bode în legătură cu accidentul în care a fost implicată maşina în care se afla, considerându-le halucinante. Conform lui Tudose, demnitarul spune la ce oră şi unde vrea să ajungă, la fel cum, tot demnitarul, spune dacă nu vrea să fie dus ”ca un sac de cartofi”, fără a exista varianta ca acesta să spună că nu se grăbeşte , iar şoferul să vrea să îi ofere ”senzaţii tari”.

Se face inventarul la proşti sau ce? Deci, ăla gonea ca la raliu, depăşea coloane de maşini pe linia continuă şi ministrul dormea pe bancheta din spate, în loc să se simtă ca-n parcul de distracţii? Demnitarul spune la ce oră şi unde vrea să ajungă, la fel cum, tot demnitarul, spune dacă nu vrea să fie dus ca pe un sac de cartofi. Nu există ca tu să spui că nu te grăbeşti şi şoferul să vrea să îţi ofere senzaţii tari! Nu poţi să ne explici cum tu habar nu aveai ce făcea şoferul! Oricum, este ameţitor cât de bine ştia doamna Turcan ce făcea ministrul pe bancheta din spate… Tulburător! Şoferul e vinovat, în cazul oricărui accident, că doar nu o fi pasagerul de pe bancheta din spate, dar nu ne jigni inteligenţa. Vii şi ne spui că tu ai fi vrut să nu te ducă exact ca la raliu, dar dormeai confortabil pe banchetă – căci, nu e aşa, se doarme extraordinar, şi n-ai avut timp să mai zici şi tu ceva. Ajungem în logica în care mai au de zis că polonezii din maşina lovită sunt membri ai Internaţionalei Socialiste. Dacă erau români, cel mai probabil, erau PSD-işti. Explicaţii halucinante!”, a declarat Tudose pentru debraila.ro, citat de news.ro.

Scuzele ministrului Bode

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, vineri, referitor la accidentul în care a fost implicat, în judeţul Argeş, că regretă „nespus” acest „incident”. El a menţionat că, înainte de momentul accidentului, se afla pe bancheta din spate a autoturismului şi se odihnea, întrucât călătorea de câteva ore.

Bode a spus că şoferul SPP este singurul responsabil de traseul pe care îl urmează şi de ajungerea la destinaţie în siguranţă. „Demnitarul nu are dreptul să-i spună şoferului să meargă mai tare sau mai încet”, a susţinut Bode, precizând că, până la acel accident, şoferii SPP au condus impecabil.

Alte știri de interes

Cîţu, despre majorarea cu 40% a pensiilor susţinută de PSD: De unde atâta tupeu şi atâta cinism?”

Mihnea Tudor

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Mihnea Tudor

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

AEP: Doar câteva mii de români din Diaspora au optat pentru votul prin corespondenţă

Saghin Cristian

Pe 7 septembrie începe perioada electorală: Calendar electoral complet, alegeri parlamentare

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »