Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 14 – 20 decembrie 2020. Sprint final pentru unele zodii

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 14 – 20 decembrie 2020
Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 14 – 20 decembrie 2020

Voropchievici rune 14 – 20 decembrie 2020: Horoscopul runelor vine, din nou, de la numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, de sâmbătă seara. Numerologul a prezentat Horoscop rune pentru săptămâna 14 – 20 decembrie 2020.

Previziuni Horoscop rune Voropchievici:

Despre această săptămână, Voropchievici spune că multe zodii simt oboseala de peste, fapt mai rar.

Horoscop Rune Berbec – Ești în atenția unor persoane care se gândesc insistent la tine. Vei primi un cadou minunat în săptămâna următoare.

Horoscop Rune Taur – Se produce un salt rapid calitativ pe final de an. Vei da lovitura! Poate veni din toate punctele de vedere acest salt. Posibil sa fie chiar o sumă de bani mai consistentă ori o persoană dragă îți va păși pragul.

Horoscop Rune Gemeni – Ești întors cu susul în jos. Mai relaxează-te puțin! Ai fost cam stresat în ultima vreme. Ești empatic și suferi pentru cei apropiați ție. Ți-ai făcut degeaba griji despre sănătatea unor persoane dragi. Relaxează-te.

Horoscop Rune Rac – Va fi o săptămână care te va marca. Va fi o săptămână care te va marca cu un răspuns afirmativ, un „da” sau vei fi marcat negativ printr-un refuz. Un „nu”.

Horoscop Rune Leu – E o săptămână în care vrei să lupți. Lasă aceste bătălii pe care ți le propui. Fii mai relaxat.

Horoscop Rune Fecioară – E o săptămână de protecție divină. E o săptămână de sărbătoare. Ești protejat de multe forțe malefice care te înconjoară.

Horoscop Rune Balanţă – Ai chef de mutat. Ești pe punctul de a te muta din casă sau de la serviciu. Poate fi și o perioadă scurtă în care te vei muta. E posibil să găsești un loc de muncă sau la final de an să îți dorești altceva de la job. Vei face alegerea bună la final de an.

Horoscop Rune Scorpion – Pregătește-te că urmează o suită de schimbări. Sunt lucruri bune care ar trebui să te scoată din anonimat.

Horoscop Rune Săgetător – Ești sfătuit să ai răbdare. Ești curios din fire. Nu forța mâna norocului de sărbători. Surprizele plăcute sunt făcute pentru cei care știu să accepte.

Horoscop Rune Capricorn – Ai o săptămână cu multă muncă. Trebuie să ai o forță, putere, tărie. Fii rezistent! Va fi o săptămână mai grea. E posibil să încerci să rezolvi și problemele celor apropiați. Runele nu te sfătuiesc asta.

Horoscop Rune Vărsător – Simbolul dragostei se află în zodia ta în următoarea săptămână.

Horoscop Rune Pești – Ți-ai dat seama pe final de an că trebuie să schimbi puțin tactica. Abordează altfel problemele care te interesează și schimbă tactica. Dacă ai fost prea bun, arată că poți să îți arăți și colții și viceversa.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune voropchievicihoroscop rune voropchievici 14 – 20 decembrie 2020mihai voropchievici horoscop runeMIHAI VOROPCHIEVICI HOROSCOP RUNE saptamanalrune voropchieviciVoropchievici horoscopvoropchievici runevoropchievici rune azi
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes