Mihai Voropchievici horoscop rune 14-20 septembrie 2020. O zodie are parte de o dragoste nouă

Mihai Voropchievici horoscop rune 14-20 septembrie 2020. O zodie are parte de o dragoste nouă
Mihai Voropchievici horoscop rune 14-20 septembrie 2020. O zodie are parte de o dragoste nouă

HOROSCOP RUNE – Mihai Voropchievici prezintă, ca de obicei, sâmbătă seara, horoscop rune 14-20 septembrie 2020, în care veți vedea că aproape toate zodiile sunt câștigătoare.

Horoscop Rune Berbec – au o săptămână nemaipomenită. Trebuie să fie pregătiți să primească în spațiul lor o suită de schimbări majore.

Horoscop Rune Taur – vești bune. S-ar putea să primiți un cadou surpriză, dar mai bine ar fi o zi o sumă de bani importantă. Sau pe amândouă.

Horoscop Rune Gemeni – Lucruri bune și pentru Gemeni. Lăsați la o parte toate grijile, toate fricile și spaimele legate de trecut. Vă veți deschide o cale de beneficii.

Horoscop Rune Rac – E posibil ca în noua săptămână foarte mulți să-și schimbe locurile de muncă sau vor obține o locuință.

Horoscop Rune Leu – Leii trebuie să se mai liniștească și să se relaxeze. Încercați să-i faceți o vizită unei persoane dragi căreia îi este dor de voi.

Horoscop Rune Fecioară – Simbolul dragostei. Ceva nou, ceva fierbinte, o dragoste nouă.

Horoscop Rune Balanţă – O săptămână de provocări pentru nativii din Balanță. Trebuie să vă mobilizați toate forțele să susțineți o bătălie furtunoasă.

Horoscop Rune Scorpion – Au o săptămână în care pot începe o viață nouă. E un fel de revigorare în toate planurile, inclusiv în plan financiar.

Horoscop Rune Săgetător – Foarte curând veți afla un adevăr extraordinar de important care poate veni cu marcaj în viața voastră sau care vă poate schimba viața.

Horoscop Rune Capricorn – O săptămână grea în care trebuie să aibă tărie, forță ca să depășească toate problemele.

Horoscop Rune Vărsător – Vor putea găsi rezolvarea tuturor problemelor – aveți nevoie de un sfat, de un consiliu, de o întrunire familială.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune voropchievicimihai voropchievici horoscop runeMihai Voropchievici horoscop rune 14-20 septembrie 2020Voropchievici horoscopvoropchievici horoscop runevoropchievici rune
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes