Magazin Recomandate

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 18– 24 ianuarie 2021. Mai multe zodii primesc vești bune

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 18– 24 ianuarie 2021
Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 18– 24 ianuarie 2021

Voropchievici horoscop rune săptămânal: Horoscopul runelor vă este prezentat, ca de obicei, de numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, de sâmbătă seara. Specialistul a prezentat Horoscop rune pentru săptămâna 18 – 24 ianuarie 2021.

Previziuni Horoscop rune Voropchievici:

Horoscop Rune Berbec – Intră în atenţia unei persoane dragi care se gândeşte la ea şi primeşte un cadou minunat. Este o săptămână plină de oferte, bonificaţii. 

Horoscop Rune Taur – Taurul intră să facă consiliu de familie, ca să rezolve toate problemele care îl frământă.

Horoscop Rune Gemeni – Gemenii au o săptămână în care pot afla un adevăr foarte important cu un marcaj destul de dur, care poate să îi schimbe viaţa sau să îi facă o traumă.

Horoscop Rune Rac – Aici pare a fi cu probleme, căci a dat necazul peste ei.

Horoscop Rune Leu – Este a doua zodie care poate primi veşti bune. Sume de bani importante sau veşti bune. 

Horoscop Rune Fecioară – Are o săptămână în care poartă dispute, mici bătălii, sunt discuţii mai ridicate pe ton sau mai coborâte. Runa spune aşa: Nu fiţi îngrijoraţi, lăsaţi certurile, pentru că totul se aranjează în final. 

Horoscop Rune Balanţă – Balanţele sunt puse pe răzmeriţă. Bătălii furtunoase cu cei de acasă, cu cei din jur, se ceartă cu toată lumea. Rămâneţi calmi, nu vă ambalaţi prea mult, totul se va aranja. Nu faceţi scandal pentru lucruri mărunte. 

Horoscop Rune Scorpion – Au o săptămână mai complicată. Trebuie să dea dovadă de forţă, de rezistenţă, de putere, vine cu tot felul de provocări, încercări, şi profesional şi material. Să fie atenţi cum îşi administrează energiile.

Horoscop Rune Săgetător – Simte nevoia să se liniştească, să comunice cu Dumnezeu. Se pot retrage în sine pentru o analiză, un mic bilanţ. Pun în ordine toate lucrurile care îi frământă. 

Horoscop Rune Capricorn – Dă lovitură după atâta muncă. Salt rapid calitativ în existenţă! 

Horoscop Rune Vărsător –  Are o lună foarte bună. Urmează o suită de schimbări majore.

Horoscop Rune Pești – Să se gândească la o plimbare. Găsesc ei modalităţi de recreere, de detaşare. Călătoresc. Dacă nu într-un concediu în străinătate sau chiar la munte, sunt pe drumuri zi de zi.

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici de sâmbătă, pentru săptămâna 18 – 24 ianuarie 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Crimă dublă în Onești: Doi muncitori, sechestrați într-un apartament, iar ulterior, înjunghiați. Agresorul a fost împuşcat de poliţişti

Mihnea Tudor

CIRC generalizat în Parlament: Cîţu vorbește de reforme, PSD s-a jucat cu 2 păpuși, Ciolacu a aruncat cuvinte grele, AUR nu vrea bani – VIDEO

Mircea Furdu

Marți, premiera mondială a singurul film românesc în competiţie la Berlinală: „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”- FOTO

Daniela Arnăutu

Halep se menţine în top: Tenismena noastră ocupă locul 3 în clasamentul WTA

Daniela Arnăutu

Despre primăveri și agende

Gabriela Ibens

Gheorghiţă: Lista de aşteptare va fi disponibilă pe platformă din martie. Se poate înscrie oricine

Mircea Furdu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »