Magazin Recomandate

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 19-25 octombrie 2020. Cadouri pentru nativii unei zodii și mari schimbări pentru o altă zodie

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 19-25 octombrie 2020
Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 19-25 octombrie 2020

Voropchievici horoscop rune 19-25 octombrie 2020: Numerologul Mihai Voropchievici ne aduce, ca de obicei, sâmbătă seara, la emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, horoscop rune pentru săptămâna 19-25 octombrie 2020.

Peștii au parte de bani și de copii, dacă își doresc, iar Taurii se bucură în sfârșit de mari schimbări în viață. Ne așteaptă o săptămână plină, chiar dacă suntem în Mercur Retrograd, spune la horoscop Voropchievici.

Care sunt previziunile din horoscopul runelor al lui Voropchievici, citiți aici:

Horoscop Rune Berbec – Săptămână tumultoasă, un uragan, va susține bătălii furtunoase. Nu vă alarmați, nu produceți certuri și scandaluri pentru că toate se vor aranja și tot tu ieși câștigător.

Horoscop Rune Taur – Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Tot anul i-a atenționat de schimbări și nu au de gând să primească nimic.

Horoscop Rune Gemeni – Sunt cu un pas înainte. Se continuă lucrurile bune pentru ei. Pregătiți-vă pentru o perioadă bună. E din bine în mai bine.

Horoscop Rune Rac – Primește un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani. O săptămână cu vești bune pentru că își doresc demult.

Horoscop Rune Leu – Să dea frâu liber iubirii. Dar o dragoste nouă, fierbinte, la cote înalte.

Horoscop Rune Fecioară – Vrea să susțină o bătălie. Are chef de ceartă. Dar ea trebuie să aibă răbdare. Nu e cazul să porniți bătălii pentru că tot voi veți câștiga.

Horoscop Rune Balanţă – Sunt pregătite să înceapă o viață nouă. Revigorare pe toate planurile. Sunteți cu capul pe umeri și nu veți face greșeli în exprimare.

Horoscop Rune Scorpion – A mai primit o atenționare. Mobilizați-vă cu toate forțele să vă consolidați poziția, la muncă sau acasă. Trebuie să arată cine este.

Horoscop Rune Săgetător – Pleacă într-o mică călătorie, de relaxare. Se ceartă tare cu partenerul/a.

Horoscop Rune Capricorn – Marcaj asupra vieții. Atenție la persoanele însurate.

Horoscop Rune Vărsător – Cea mai benefică rună! Realitatea îi aduce multe schimbări benefice. Și bani și aventură, relații. Mare veselie în viața lor.

Horoscop Rune Pești – Își dorește fertilitate și belșug și totul se va îndeplini. Primesc și bani și copii, pentru toți cei care își doresc.

Alte știri de interes

Dirijorul Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, internat în stare gravă la Urgențe

Gloria Pascu

Adriana Săftoiu, despre lista PNL pentru alegerile parlamentare: Ori țara asta e pierdută, ori e un experiment

Saghin Cristian

BESMAX PHARMA DISTRIBUTION, donatoare de aparate de plasmafereză: Susținem demersul MAI de a crea o bancă de plasmă convalescentă

Saghin Cristian

Prima bancă de plasmă convalescentă, pentru tratarea pacienţilor bolnavi de COVID, va funcționa la MAI

Mihnea Tudor

Arafat ne pregătește de ce-i mai rău: Încet, încet intrăm în logica medicinei de dezastre

Mihnea Tudor

Orban, precizări despre carantina naţională: Cu cât mai mulţi români respectă normele de protecţie sanitară, cu atât viaţa poate fi mai normală

Gloria Pascu

Ambasada României în Moldova reacţionează la acuzaţiile Ambasadei Rusiei: Cinism la care nu vrem să fim părtaşi

Mihnea Tudor

VIDEO – Haită de lupi în libertate, în pădurile Neamțului

Mihnea Tudor

Nicuşor Dan validat primar general. Toate contestaţiile au fost respinse

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »