Magazin Recomandate

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 2 – 8 noiembrie 2020. Vin schimbări sau este nevoie de schimbări pentru unele zodii

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 2 - 8 noiembrie 2020. Vin schimbări sau este nevoie de schimbări pentru unele zodii
Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 2 - 8 noiembrie 2020. Vin schimbări sau este nevoie de schimbări pentru unele zodii

Horoscop rune Voropchievici 8 noiembrie 2020: Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, de sâmbătă seara, al său horoscop rune pentru săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020.

Previziunile din horoscopul runelor al lui Voropchievici:

Horoscop Rune Berbec – O perioadă în care pot ieși la iveală foarte multe adevăruri importante, cu marcaj asupra vieții.

Horoscop Rune Taur – E o lună în care trebuie să se relaxeze și să scape de fricile că cineva apropiat e suferind sau că are vreo boală.  Vizitați-i pe cei asupra cărora aveți bănuieli că n-ar fi bine.

Horoscop Rune Gemeni – Sunt sfătuiți să aibă răbdare, să aștepte toate rezolvările. Nu forțați mâna norocului în luna noiembrie, cu răbdare veți rezolva toate lucrurile pe care le vreți.

Horoscop Rune Rac – Să se aștepte la o suită de schimbări majore. Lăsați deoparte întrebările greșite, iar dacă ați făcut rele, tot la rele să vă așteptați.

Horoscop Rune Leu – E sfătuit să vină cu schimbări. Sunt sfătuiți să abordeze toate lucrurile care îi interesează total diferit de cum au făcut-o până acum.

Horoscop Rune Fecioară – O lună de bătălii. E pusă pe certuri. Nu fiți îngrijorate, deoarece totul se poate rearanja și fără certuri.

Horoscop Rune Balanţă – Are o lună mai grea. Trebuie să fie puternice, rezistente și să depășească niște provocări. Totuși, nu ar trebui să se culce pe o ureche. Ieșiți din lenea proverbială în noiembrie.

Horoscop Rune Scorpion – Are o lună de comunicare masivă, cu multe mesaje. Fiți cu urechile chiulite și cu ochii în patru.

Horoscop Rune Săgetător – O lună cu dragoste, plină de pasiune. Noiembrie este o lună foarte bună pentru Săgetător, fiind de trei ori favorizat de forma divină.

Horoscop Rune Capricorn – Sunt cei mai iubiți Finalul de an va fi bun. Nativii care au muncit și trudit pe parcursul anului primesc acum răsplata.

Horoscop Rune Vărsător – Au o lună în care trebuie să se stabilizeze și să știe cine sunt. Arătați ceea ce puteți.

Horoscop Rune Pești – Dau norocul peste ei, în luna fertilității și a belșugului. Peste puțin timp de la intrarea în noiembrie, visele lor se împlinesc.

Alte știri de interes

Decizie istorică: ONU recunoaște proprietățile canabisului și îl elimină de pe lista drogurilor periculoase

Gloria Pascu

Ultimii din Europa: Trăim într-o țară în care sistemul de transfuzie este în continuare condus de aceiași baroni ai sângelui – VIDEO

Florin Hozoc

Nicuşor Dan dă la spate USR: Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL

Mihnea Tudor

Naşterea unui pui de şoarece-căprioară, înregistrată în premieră

Gloria Pascu

Românii s-au grăbit să cumpere noul supliment alimentar OROSTIM-HV. Coadă la Institutul Cantacuzino

Gloria Pascu

Marea Britanie, prima ţară din lume care aprobă vaccinul Pfizer-BioNTech pentru utilizare pe scară largă

Mihnea Tudor

Virgil Musta: La apariţia oricărui simptom, izolaţi-vă la domiciliu. Sfaturi pentru cei cu simptome de Covid-19

Mihnea Tudor

Misterioasa structură de metal, ”monolitul” de la Piatra Neamț, a dispărut – VIDEO

Mihnea Tudor

Ce n-au reușit Ceaușescu și Iliescu a reușit soția lui Stelian Tănase. Tismăneanu, alungat de la Europa Liberă după 37 de ani

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »