Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 2 – 8 noiembrie 2020. Vin schimbări sau este nevoie de schimbări pentru unele zodii

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 2 - 8 noiembrie 2020. Vin schimbări sau este nevoie de schimbări pentru unele zodii
Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 2 - 8 noiembrie 2020. Vin schimbări sau este nevoie de schimbări pentru unele zodii

Horoscop rune Voropchievici 8 noiembrie 2020: Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, de sâmbătă seara, al său horoscop rune pentru săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020.

Previziunile din horoscopul runelor al lui Voropchievici:

Horoscop Rune Berbec – O perioadă în care pot ieși la iveală foarte multe adevăruri importante, cu marcaj asupra vieții.

Horoscop Rune Taur – E o lună în care trebuie să se relaxeze și să scape de fricile că cineva apropiat e suferind sau că are vreo boală.  Vizitați-i pe cei asupra cărora aveți bănuieli că n-ar fi bine.

Horoscop Rune Gemeni – Sunt sfătuiți să aibă răbdare, să aștepte toate rezolvările. Nu forțați mâna norocului în luna noiembrie, cu răbdare veți rezolva toate lucrurile pe care le vreți.

Horoscop Rune Rac – Să se aștepte la o suită de schimbări majore. Lăsați deoparte întrebările greșite, iar dacă ați făcut rele, tot la rele să vă așteptați.

Horoscop Rune Leu – E sfătuit să vină cu schimbări. Sunt sfătuiți să abordeze toate lucrurile care îi interesează total diferit de cum au făcut-o până acum.

Horoscop Rune Fecioară – O lună de bătălii. E pusă pe certuri. Nu fiți îngrijorate, deoarece totul se poate rearanja și fără certuri.

Horoscop Rune Balanţă – Are o lună mai grea. Trebuie să fie puternice, rezistente și să depășească niște provocări. Totuși, nu ar trebui să se culce pe o ureche. Ieșiți din lenea proverbială în noiembrie.

Horoscop Rune Scorpion – Are o lună de comunicare masivă, cu multe mesaje. Fiți cu urechile chiulite și cu ochii în patru.

Horoscop Rune Săgetător – O lună cu dragoste, plină de pasiune. Noiembrie este o lună foarte bună pentru Săgetător, fiind de trei ori favorizat de forma divină.

Horoscop Rune Capricorn – Sunt cei mai iubiți Finalul de an va fi bun. Nativii care au muncit și trudit pe parcursul anului primesc acum răsplata.

Horoscop Rune Vărsător – Au o lună în care trebuie să se stabilizeze și să știe cine sunt. Arătați ceea ce puteți.

Horoscop Rune Pești – Dau norocul peste ei, în luna fertilității și a belșugului. Peste puțin timp de la intrarea în noiembrie, visele lor se împlinesc.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune voropchievicimihai voropchievici horoscop runeMIHAI VOROPCHIEVICI HOROSCOP RUNE saptamanalVoropchievici horoscopvoropchievici horoscop rune
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes