Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 21– 27 decembrie 2020. Adevăruri marcante și protecție divină

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 21– 27 decembrie 2020. Adevăruri marcante și protecție divină
Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 21– 27 decembrie 2020. Adevăruri marcante și protecție divină

Voropchievici rune 21 – 27 decembrie 2020: Horoscopul runelor vine, din nou, de la numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, de sâmbătă seara. Numerologul a prezentat Horoscop rune pentru săptămâna 21 – 27 decembrie 2020.

Previziuni Horoscop rune Voropchievici:

Pentru săptămâna aceasta, Voropchievici spune că puţin timp de ne mai desparte de Crăciun, această sărbătoare fericită, şi fiecare e interesat să vadă cum vine, cu ce vine Crăciunul la noi.

Horoscop Rune Berbec – Trebuie să rămână acasă în așteptarea unei schimbări importante, să fiți pregătiți. 

Horoscop Rune Taur – Sunt agitați. Sfatul e să vă relaxați. Toate vor veni și vor fi bune pentru voi.

Horoscop Rune Gemeni – E săptămâna cu surprize, vor afla un adevăr foarte important care le poate marca viața sau le-o poate schimba.

Horoscop Rune Rac – Încă mai e la lucru și va trebui să-și mobilizeze forțele, să demonstreze cine e el la serviciu, dar să nu uite că mai trebuie să iasă și-n societate, să fie văzut.

Horoscop Rune Leu – Intră într-un con de umbră, nu mai discută cu toată lumea, devine misterios.

Horoscop Rune Fecioară – E pe o pojghiță de gheață foarte subțire, fiți foarte prudentă, nu vă repeziți să acționați.

Horoscop Rune Balanţă – Vă mutați din casă sau de la serviciu.

Horoscop Rune Scorpion – Lăsați toate problemele și grijile legate de trecut și pregătiți-vă pentru un an mult mai bun. E o rună fantastic de puternică.

Horoscop Rune Săgetător – A obosit. A fost an greu pentru el. Să aveți forță putere și tărie, să fiți rezistent, pentru că până acum v-ați cam epuizat.

Horoscop Rune Capricorn – Găsește rezolvarea la probleme. Dacă nu va discuta nici acum cu ceilalți, intră în linie dreaptă cu o nebuloasă. E momentul adevărului.

Horoscop Rune Vărsător – E protejat în fața tuturor forțelor malefice.

Horoscop Rune Pești – Susțin o mică bătălie. Totul se rezolvă, cu condiția să nu vă mai îngrijorați degeaba.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune voropchieviciHOROSCOP RUNE VOROPCHIEVICI 21 – 27 DECEMBRIE 2020mihai voropchievici horoscop runeMIHAI VOROPCHIEVICI HOROSCOP RUNE saptamanalrune voropchieviciVoropchievici horoscopvoropchievici runevoropchievici rune azi
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes