Magazin Recomandate

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 23 – 29 noiembrie 2020. Visuri împlinite pentru o zodie și bătălii furtunoase pentru alta

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 23 – 29 noiembrie 2020. Visuri împlinite pentru o zodie și bătălii furtunoase pentru alta
Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 23 – 29 noiembrie 2020. Visuri împlinite pentru o zodie și bătălii furtunoase pentru alta

Horoscop rune Voropchievici 23 – 29 noiembrie 2020: Horoscopul runelor a fost prezentat, din nou, de numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, de sâmbătă seara. Horoscop rune pentru săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020.

Previziunile Horoscop rune Voropchievici:

Conform numerologului, ne așteaptă o săptămână benefică, echilibrată, cu sfaturi bune, lucruri bune și cu două zodii mai tensionate.

Horoscop Rune Berbec – Are o săptămână în care trebuie să fie mai puternic, să aibă tăria de a înfrunta, de a depăși niște probe de încercări, pentru că sunt lucruri care trebuie să le rezolve. Atenție la sănătate, la relaționarea cu ceilalți și la efectele unor discuții mai vechi.

Horoscop Rune Taur – Taurii au o săptămână în care o schimbare foarte importantă se va produce la ei acasă. Fiți pregătiți să o primiți

Horoscop Rune Gemeni – Au o săptămână în care trebuie să bată cu pumnul în masă și să își consolideze poziția: eu sunt șeful familiei, eu sunt colegul tău, iar în societate eu sunt eu.

Horoscop Rune Rac – Racul are o săptămână plină de călătorii. Puteți să fugiți o perioadă. Vă faceți bagaje pentru relaxare.

Horoscop Rune Leu – Leul este pus pe uragan. Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru o bătălie furtunoasă. Sfatul runei este să se tempereze pentru că dacă rămâne calm, totul se va rezolva

Horoscop Rune Fecioară – Are o săptămână în care trebuie să abordeze total diferit problemele care o interesează. Schimbați tactica!

Horoscop Rune Balanţă – Sunt într-o săptămână de revigorare totală în toate disponibilitățile. Puteți începe o viață nouă. Aveți dorința de a trăi.

Horoscop Rune Scorpion – Scorpionii să lase la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Dacă lasă necazurile în urmă, se vor pregăti pentru o perioadă mult mai bună. Tot ce a fost până acum a fost o probă de încercare.

Horoscop Rune Săgetător – Găsește răspunsul tuturor problemelor cu ajutorul unei discuții sincere cu toți membrii familiei sau cu partenerul. Fără dialog nu se rezolvă nimic.

Horoscop Rune Capricorn – Vrea să susțină o mică bătălie pentru că nu acceptă de la ceilalți niciun sfat sau opinie. Bătălia va fi în favoarea voastră, veți câștiga cu siguranță, nu e cazul să faceți scandal.

Horoscop Rune Vărsător – Vărsătorul Are ocazia să afle un adevăr foarte important. Vine cu marcaje asupra vieții. Gândiți-vă bine la ce ați făcut sau la ce v-ați dorit.

Horoscop Rune Pești – O săptămână de fertilitate și belșug. Toate visurile se împlinesc în perioada următoare.

Alte știri de interes

Legea care aduce modificări Codului penal, promulgată de Klaus Iohannis

Saghin Cristian

De Ziua Sfântului Andrei, Crucea de pe Caraiman va fi resfințită

Mihnea Tudor

Povestea reală a unui medic vindecat cu greu de Covid: Toate spitalele sunt pline. Despre angajaţii din sistem: Unul câte unul vor cădea

Gloria Pascu

Țara nu arde cel mai bine atunci când babele se piaptănă, ci atunci când gâștele se îndoapă singure

Gabriela Ibens

Diego Maradona a murit

Mihnea Tudor

Iohannis reacție după sesizarea depusă de PSD la CNA împotriva sa

Mihnea Tudor

Poveste terifiantă a soţiei unui pompier decedat în urma infecţiei cu COVID-19, care acuză de neglijenţă personalul medical: ”Durerea e mare. Lipsă de respect”

Mihnea Tudor

A murit încă un pacient de la Spitalul Judeţean Neamţ, în urma incendiului din secţia ATI

Gloria Pascu

Asociația Dăruiește Viață va construi un spital modular de Terapie Intensivă COVID-19 la Piatra Neamț

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »